Πρώτη ουσιαστική επαφή επαναδιαπραγμάτευσης σήμερα

tsakalotos-stathakhs-2

Σε μια πρώτη επισκόπηση του προγράμματος θα προχωρήσουν σήμερα το πρωί η ελληνική πλευρά και οι εκπρόσωποι των δανειστών. Η συνάντηση ορίστηκε για τις 10 το πρωί και από την κυβέρνηση θα συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

Θα ακολουθήσει στις 11.30 το πρωί η συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών με τον υπουργό Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη.

Η χθεσινή συνάντηση του κ. Τσακαλώτου με τους δανειστές,, αφορούσε στο νέο υπερταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις και όπως δήλωσε αμέσως μετά κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, «δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, αλλά είμαστε κοντά».

Παράλληλα, πηγές του υπουργείου που μεταφέρει το ΑΜΠΕ, ανέφεραν ότι η συζήτηση για τη στελέχωση του εποπτικού συμβουλίου του νέου Ταμείου, βάσει των προτάσεων που έχουν ανταλλάξει οι δύο πλευρές, προβλέπεται να ολοκληρωθεί κατά τις επόμενες ημέρες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …