Εργαστήριο Ενεργοποίησης ανέργων

oaed-735x400
Την επόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί το Εργαστήριο Ενεργοποίησης – Κινητοποίησης ανέργων που απευθύνεται σε ανέργους όλων των ηλικιών, από τις 9:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι, με πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ, στο νομό Αττικής.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στους εργασιακούς συμβούλους της υπηρεσίας του Οργανισμού που είναι εγγεγραμμένοι. Επισημαίνεται ότι μέσω του Εργαστηρίου θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).
Μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.
Η διοίκηση του ΟΑΕΔ, σημειώνει ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στον διαδικτυακό τόπο www.oaed.gr.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αποζημίωση ειδικού σκοπού-Ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας: Εγκρίθηκε ποσό πληρωμής- αφορά

Εγκρίθηκε το ποσό για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού και της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας …