Κινητοποίηση για να μην κλείσουν τα κέντρα του ΚΕΘΕΑ που εργάζονται

stasi-ergasias

Τετράωρη στάση εργασίας από 12:00 έως 16:00, για αύριο (Τετάρτη), προκήρυξε ο Σύλλογος εργαζομένων στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων καθώς όπως αναφέρει «η παράταση λειτουργίας των ψυχοδιαγνωστικών κέντρων του Οργανισμού φτάνει στο τέλος της στις 14 Σεπτεμβρίου και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, κάποιος τρόπος για τη συνέχιση της λειτουργίας τους και η όποια ένταξή τους σε νέο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα δεν είναι δυνατή σε αυτή τη χρονιά».

Τα πολυδύναμα ψυχοδιαγνωστικά κέντρα ΚΕΘΕΑ κλείνουν 3 χρόνια προσφοράς – εμπειρίας, όπως σημειώνει σχετικά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Σύλλογος εργαζομένων θεωρεί ότι τέτοιου είδους υπηρεσίες δεν μπορεί να διακόπτουν τη λειτουργία τους, όχι μόνο εξαιτίας των θέσεων εργασίας που χάνονται, αλλά πρωτίστως εξαιτίας των υπηρεσιών προς την κοινωνία που εξαλείφονται.

Μάλιστα, η ανακοίνωση στέκεται στην ανάγκη για «σταθερή υποστήριξη των ατόμων με διπλή διάγνωση. Συνεχή λειτουργία των Ψυχοδιαγνωστικών Κέντρων. Σεβασμό στο έργο των εργαζομένων».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …