Εργαζόμενοι σε κινητοποιήσεις

oasa

Από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, πραγματοποιούν σήμερα στάσεις εργασίας  οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ, οι οποίοι επικρίνουν τους χειρισμούς της διοίκησης των «Οδικών Συγκοινωνιών» και καταγγέλλουν ότι «δεν θα επιτρέψουν κανέναν μηχανισμό διάλυσης της εταιρείας να λειτουργήσει, τόσο εις βάρος των επιβατών, όσο και των εργαζομένων».

Στην ανακοίνωσή τους, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, σημειώνουν:

«Με την εφαρμογή του χειμερινού προγραμματισμού δρομολόγησης και τη σωρεία αστοχιών από πλευράς διοίκησης της ΟΣΥ, σχεδόν προδιαγράφεται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, καθώς και η εργασιακή εξόντωση των εργαζομένων.

Εμείς καθημερινά, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό για την ασφαλέστερη και ποιοτικότερη διεξαγωγή του συγκοινωνιακού έργου, δηλώνουμε πως σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε κανέναν μηχανισμό της εταιρείας να λειτουργήσει, τόσο εις βάρος των επιβατών, όσο και των εργαζομένων».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …