Αυξήθηκε η "μαύρη" λίστα ιστότοπων στην Ελλάδα-Ακόμα 200

ypologistis==
Στους 847 ανέρχονται εδώ και μερικές ώρες οι ιστότοποι μετά την πρόσθεση στην «μαύρη λίστα» της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, ακόμα 200, διότι λειτουργούσαν και παρείχαν μη αδειοδοτημένες υπηρεσίες τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου στην Ελλάδα, κατά παράβαση των διατάξεων, ενώ 8 δεν παρείχαν τέτοιες υπηρεσίες, με βάση τα αποτελέσματα των ερευνών που διενεργήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο.
Η ΕΕΕΠ καλεί τους πολίτες:
  • Να μην διστάζουν να καταγγείλουν φαινόμενα παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου ή όταν διαπιστώνει ότι συγκεκριμένοι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου δεν έχουν διακόψει την πρόσβαση από ελληνική IP σε εγγεγραμμένο στην Blacklist ιστότοπο
  • Στους παίκτες τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου, συνιστά να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την επιλογή των ιστοτόπων, στα παίγνια των οποίων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.
Επίσης όπως ανακοίνωσε:
  • Σε όλους τους ιστοτόπους που είναι εγγεγραμμένοι στη Blacklist, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, επιβάλλεται απαγόρευση πρόσβασης από ελληνική IP, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
  • Οι δε πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου, διακόπτουν άμεσα, με τη γνωστοποίηση της Blacklist, την πρόσβαση σε όλους τους ιστοτόπους/ονόματα χώρου που έχουν εγγραφεί στον κατάλογο.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …