Ανήκουστο! Έληξε η βαρδιά του και......

treno-ispania

Ένας μηχανοδηγός στην Ισπανία εγκατέλειψε το τρένο και τους 109 επιβαίνοντες στα μισά της διαδρομής γιατί όπως δήλωσε είχε τελειώσει η βάρδια του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από το χωριό Οσόρνο, δύο ώρες μετά την αναχώρησή του τρένου από την Σανταντέρ με προορισμό τη Μαδρίτη.

«Ο οδηγός είπε ότι είχε τελειώσει η βάρδιά του και δεν υπήρχε αντικαταστάτης, οπότε σταμάτησε το τρένο και αποβιβάστηκε» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο telegraph.co.uk.

Ένας από τους 109 επιβάτες ανέφερε στην εφημερίδα El Diario Montanes ότι αρχικά τους ανακοινώθηκε ότι το τρένο σταμάτησε εξαιτίας τεχνικού προβλήματος. «Δεκαπέντε λεπτά αργότερα μας ενημέρωσαν ότι ο οδηγός σταμάτησε το τρένο επειδή είχε τελειώσει η βάρδιά του» πρόσθεσε.

Κάποιοι από τους επιβάτες που κατευθύνονταν σε κοντινούς προορισμούς συνέχισαν το ταξίδι τους με λεωφορείο, ωστόσο αρκετοί ήταν εκείνοι που αναγκάστηκαν να περιμένουν αρκετές ώρες προκειμένου να φτάσει το λεωφορείο που θα τους μετέφερε στη Μαδρίτη.

Πηγή:


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκυλακάκης: Το μέλλον ανήκει στις επόμενες γενιές και γι αυτές πρέπει να πετύχουμε

Ολοκληρώθηκε απόψε η 9η Διάσκεψη Our Ocean Conference που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στην χώρα …