Εργαζόμενοι "κλέφτες" της ίδιας τους της υπηρεσίας!!!

xeiropedess
Δύο υπάλληλοι του ΟΤΕ ηλικίας 50 και 43 ετών, συνελήφθησαν στην Πεύκη,  για κλοπές μεγάλων ποσοτήτων καλωδίων, ιδιοκτησίας της εταιρείας, με σκοπό την πώληση του εσώκλειστου χαλκού. Μαζί τους συνελήφθη και ένας 32χρονος έμπορος σιδήρων και μετάλλων για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ αναζητούνται άγνωστοι συνεργοί τους.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία:
Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση ατόμων που διέπρατταν κλοπές καλωδίων με σκοπό την παράνομη διάθεση στην αγορά του εσώκλειστου χαλκού, αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες και να εξακριβώσουν την εγκληματική τους δραστηριότητα.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο 43χρονος και ο 50χρονος αφαίρεσαν από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στην οποία εργάζονταν ως υπάλληλοι, -19- κουλούρες καλωδίων, συνολικού βάρους -594- κιλών. Την ίδια ημέρα ο 50χρονος μετέφερε την ποσότητα των καλωδίων στον 32χρονο έμπορο σιδήρων, με σκοπό να την πουλήσει, πράξη όμως που δεν ολοκληρώθηκε, λόγω της συλλήψεώς τους.
Όπως εξακριβώθηκε, οι δύο υπάλληλοι προέβαιναν συστηματικά στην αφαίρεση μεγάλων ποσοτήτων καλωδίων από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, με την εκτιμώμενη ζημιά να υπερβαίνει το ποσό των -70.000- ευρώ.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Υψηλοί τόνοι στην πρώτη συζήτηση για το νέο δικαστικό χάρτη

Επίθεση Γιώργου Φλωρίδη σε ΠΑΣΟΚ - Κριτική από την αντιπολίτευση Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο …