Γυναικεία «επιχειρηματικότητα από το σπίτι»-ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο

ergasiagynaikaspiti

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Pro.Women, η ΜΚΟ CIVIS PLUS καλεί γυναίκες και ειδικά μητέρες που θα ήθελαν να δημιουργήσουν την δικιά τους «επιχείρηση από το σπίτι» σε ένα εκπαιδευτικό μονοπάτι που θα τους οδηγήσει σε μια νέα επαγγελματική προοπτική.

Για συμμετοχές στείλτε email με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο project@civisplus.gr με την ένδειξη ProWomen ή τηλεφωνήστε στο 2110121441.

Tο έργο  απευθύνεται στην ανάγκη μιας ειδικά προσαρμοσμένης εκπαίδευσης για γυναίκες με παιδιά, που επιθυμούν να συνδυάσουν την επαγγελματική και οικογενειακή τους ζωή με την εργασία στο σπίτι.

Η συγκεκριμένη ομάδα-στόχος χρειάζεται εκπαιδευτικά υλικά που βασίζονται ειδικότερα σε πρακτικές δραστηριότητες στις οποίες δίνεται έμφαση στο «μαθαίνω κάνοντας» και αποκομίζοντας έτσι ουσιαστικές εμπειρίες σχετικά με την επιχείρηση.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …