Ωρομίσθιο προσωπικό 5 ατόμων

jobs-arewhere-the
Ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στη Δημοτική Ερασιτεχνική Σχολή Χορού Καβάλας, ωρομίσθιου καλλιτεχνικού προσωπικού και συγκεκριμένα πέντε (5) Χοροδιδασκάλων ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ, εκ των οποίων ο ένας θα εξασκεί παράλληλα τα καθήκοντα του καλλιτεχνικού Διευθυντή, ο Δήμος Καβάλας.
Οι υποψήφιοι υπάλληλοι πρέπει να έχουν τα προσόντα του διορισμού τόσο κατά τον χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων όσο και κατά τον χρόνο του διορισμού.
Το ανώτατο όριο της ηλικίας διορισμού, όπου υπάρχει, πρέπει να συντρέχει κατά το πρώτο, σύμφωνα με τα ανωτέρω, χρονικό σημείο (προθεσμία υποβολής αιτήσεων).
Η αίτηση των υποψηφίων υποβάλλεται εντός δέκα (10) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης.
Η αίτηση θα απευθύνεται προς το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας-Δημωφέλεια» και θα υποβάλλεται στη Διεύθυνση Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης, οδός Ομονοίας 117 (3ος Όροφος), Τ.Κ. 65403, Καβάλα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.30 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ. Υπεύθυνη συλλογής των αιτήσεων έχει οριστεί η κα Ελευθεριάδου Αμαλία.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …