Τιμωρία στέρησης μισθού 40 ημερών! Δικαστική Απόφαση!

areios-pagos-620x320
Από την αρχική πειθαρχική ποινή της απλής επίπληξης στην ποινή στέρησης μισθού 40 ημερών, οδηγήθηκε με απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Αρείου Πάγου, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος, στον απόηχο της δίωξης που είχε ασκηθεί σε βάρος του για το γεγονός πως είχε δρομολογήσει την ολομέλεια της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών με θέμα: «Εξωθεσμική παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου στο αυτοδιοίκητο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών».
Αυτό εκτός από την καταβολή του συνόλου του μισθού του, λόγω της ποινής  ο κ. Ντογιάκος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές του προσεχούς Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου για την εκλογή των νέων προϊσταμένων των δικαστηρίων στα πλαίσια του αυτοδιοίκητου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης, επιτάχυνση των διαδικασιών για το …