Αγορά προιόντων χωρίς μεσάζοντες

mesazontes

Επιστρέφει το κίνημα "χωρίς μεσάζοντες" και αυτή τη φορά υπόσχεται εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, με προσφορά αγαθών όπως:  λάδι, τυροκομικά, αλλαντικά, ζυμαρικά, μέλι, ρακόμελο, ρακί, γλυκά, ρύζι, κρασί, τσίπουρο, ξύδι, παξιμάδια, χαλβάς, σταφίδες, ξηρούς καρπούς, όσπρια, φρούτα, πατάτες, αυγά, μανιτάρια και λοιπά παραδοσιακά προϊόντα.

Όλα θα διαδραματιστούν από τις 8.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου έξω από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κουντουριώτου και Νεότητος) στο Ηράκλειο Αττικής, όπου θα στήσουν τους πάγκους τους οι παραγωγοί του Συλλόγου «Απευθείας» και το 3% των εσόδων τους το παραχωρούν στο δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηρακλείου Αττικής για τη στήριξη των συμπολιτών μας σε ανάγκη.

Όποιος όμως επισκεφθεί την αγορά την Κυριακή δεν πρέπει να φύγει πριν αφήσει το όνομα και το τηλέφωνό του στους πάγκους των παραγωγών, για να συμμετάσχει στην κλήρωση ένα πακέτο από επιλεγμένα προϊόντα της «σακούλας των παραγωγών».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …