ΔΩΡΕΑΝ εκμάθηση Γερμανικών

dorean_mathimata_germanikon_apo_to_dimo_thessalonikis_1

Δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης της Γερμανικής Γλώσσας (Α1, στοιχειώδες επίπεδο) διάρκειας 100 ωρών, το οποίο απευθύνεται σε άνεργους νέους και νέες, καθώς και σε φοιτητές που είναι δημότες ή διαμένουν στο Δήμο Θεσσαλονίκης και επιθυμούν, αφού μάθουν τα απαραίτητα Γερμανικά, να αναζητήσουν μια θέση εργασίας ή να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές στην Γερμανία, διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται μόνο ηλεκτρονικά στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 από τις 09:00 π.μ. έως τη συμπλήρωση των τμημάτων. Δικαίωμα Συμμετοχής μόνο σε ένα τμήμα.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των μαθητών, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων του κάθε τμήματος.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα, έχουν άνεργοι (με ενημερωμένη κάρτα ανεργίας) και φοιτητές (με έγκυρο φοιτητικό πάσο ή βεβαίωση της Σχολής), που είναι δημότες ή διαμένουν στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Θα δημιουργηθούν δύο τμήματα αρχαρίων, 25 ατόμων το καθένα. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται για το πρώτο τμήμα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από 18:00 έως 20:00 στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, οδός: Εγνατίας 132 και για το δεύτερο κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 18:00 έως 20:00 στο 14ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, οδός: Γ. Παπανδρέου – Θ. Σοφούλη 16. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου 2016 και τα μαθήματα και θα ολοκληρωθεί το Μάιο του 2017.

Κάθε ενδιαφερόμενος, πριν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί, αφού σταθμιστούν πρώτα οι πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, λόγω του ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο σε πέντε(5) μαθήματα. Σε κάθε σπουδαστή που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η αίτηση θα αναρτηθεί ΕΔΩ στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 στις 09:00 π.μ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές - Δείτε Live

Στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν συνολικά 42 υποψήφιοι - Καταχειροκροτήθηκε η ανακοίνωση υποψηφιότητας του …