Μία η θέση παροδικών αναγκών

jobsklmn

Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Υδροηλεκτρικής Παραγωγής (ΔΥΗΠ) ΤΥΔ/ΤΜΗΜΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, η ΔΕΗ που εδρεύει στο Νομό ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, στην ειδικότητα "1 ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ".

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δ.Ε.Η. Α.Ε. / Tομέας Υδρεολογίας / ΤΜ. ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΥΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΘ 36 Τ.Κ. 30100 – ΑΓΡΙΝΙΟ, υπόψη κυρίου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΠAΡΛΑ, τηλέφωνο 6974960869.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2016 για τη Διεύθυνση Υδροηλεκτρικής Παραγωγής –Τμήμα Υπαίθρου Αγρινίου

Έντυπο Αίτησης

Παράρτημα

Αρμόδιος υπάλληλος κ.ΜΠΑΡΛΑΣ  ΑΘΑΝ. τηλ. 6974960869

Η υποβολή αιτήσεων από 16/09/2016 μέχρι 26/09/2016


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υψηλές οι απώλειες στους χαμηλόμισθους. Στη 5η χειρότερη θέση η Ελλάδα

Πέμπτη η Ελλάδα σε μείωση μισθού λόγω απώλειας ωρών και θέσεων εργασίας στη διάρκεια της …