Μόνιμες Δημοτικές Προσλήψεις

jobanazitish
Αίτημα για προσλήψεις εννέα (9) μονίμων υπαλλήλων για την πλήρωση με προκήρυξη που εκδίδει το ΑΣΕΠ, των κενών θέσεων όπως αναλυτικά προαναφέρθηκε στις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος Καθαριότητας & Πρασίνου για την κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών του, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβιούλιο του Δήμου Ορεστιάδας και το αίτημα έγκρισης θα εξεταστεί από το ΑΣΕΠ όπου και θα εκδώσει σχετική προκήρυξη το επόμενο διάστημα.
Σύμφωνα με την απόφαση:
"Ο Δήμος Ορεστιάδας επιβάλλεται να προχωρήσει στην διαδικασία της πρόσληψης των εννέα (9) μονίμων υπαλλήλων στις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα δηλ στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος Καθαριότητας & Πρασίνου προκειμένου να καλύψει τις υπάρχουσες σοβαρές ελλείψεις στελέχωσής της ως εξής:
  • Ενός (1) υπαλλήλου, κλάδου ΔΕ Ηλεκτρολόγων με αντίστοιχο πτυχίο, με σκοπό την κάλυψη της κενής θέσης στο Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων.
Για την κάλυψη των αναγκών που δημιουργούνται στα απορριμματοφόρα και οχήματα της Δ/νσης Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Πρασίνου.
Ο ηλεκτρολόγος θα απασχολείται στο γκαράζ του Δήμου Ορεστιάδας με τη συντήρηση και αποκατάσταση των βλαβών των απορριμματοφόρων και οχημάτων καθώς και την εύρυθμη λειτουργία του παραπάνω Τμήματος, διότι αυτή τη στιγμή στο Δήμο δεν υπηρετεί κανείς ηλεκτρολόγος σ'αυτή τη θέση.
  • Δύο (2) υπαλλήλων, κλάδου ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων για κάλυψη των κενών θέσεων οδηγών απορριμματοφόρων στο Τμήμα Καθαριότητας.
Η ανάγκη για παροχή υπηρεσιών Καθαριότητας σε μεγαλύτερο εύρος περιοχής, προκύπτει λόγω της αύξησης της περιοχής δικαιοδοσίας του Δήμου, από την ενοποίηση των τεσσάρων Δήμων ( Ορεστιάδας, Βύσσας, Κυπρίνου και Τριγώνου ), σύμφωνα με το πρόγραμμα " ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ". Επίσης, ο Δήμος από τον Σεπτέμβριο του 2015 διενεργεί πρόγραμμα ανακύκλωσης απορριμμάτων και η πλήρωση των θέσεων των οδηγών απορριμματοφόρων είναι απαραίτητη για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών διότι αυτή τη στιγμή στο Δήμο υπηρετούν μόνο δέκα πέντε (15) μόνιμοι υπάλληλοι κλάδου ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων.
  • Ενός (1) υπαλλήλου, κλάδου ΔΕ Εποπτών Καθαριότητας για κάλυψη της κενής θέσης στο Τμήμα Καθαριότητας.

Λόγω του Καλλικρατικού Δήμου, οι ανάγκες σε καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων (πλατείες, πεζόδρομοι, πάρκα κ.τ.λ.) έχουν αυξηθεί και ο Επόπτης Καθαριότητας είναι απαραίτητος, για τον προγραμματισμό και έλεγχο του προγράμματος Καθαριότητας διότι αυτή τη στιγμή στο Δήμο δεν υπηρετεί κανείς υπάλληλος σ'αυτή τη θέση.

  • Πέντε (5) υπαλλήλων, κλάδου ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, για κάλυψη των κενών θέσεων στο Τμήμα Καθαριότητας
Θα απασχοληθούν στην αποκομιδή απορριμμάτων και αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών όπως και στην καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων διότι αυτή τη στιγμή στο Δήμο υπηρετούν μόνο δέκα έξι (16) μόνιμοι & ΙΔΑΧ υπάλληλοι κλάδου ΥΕ Εργατών Καθαριότητας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …