ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι εκτεθειμένες οι κάμερες των υπολογιστών

ypologisthhskamera

Να καλύπτουν τις κάμερες των μηχανημάτων προκειμένου να μην πέσουν θύματα κατασκοπείας, συμβούλεψε τους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο διευθυντής του FBI, James Comey, που σύμφωνα με την "Daily Mail" ανέφερε:

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που όλοι πρέπει να κάνουμε με τους υπολογιστές μας, και αυτό είναι ένα από αυτά. Εγώ έχω καλύψει την κάμερα στον φορητό μου υπολογιστή. Ο κάθε χρήστης ηλεκτρονικού υπολογιστή πρέπει να λαμβάνει επιπλέον μέτρα για να είναι ασφαλής".

Υποστηρίζει ότι οι κάμερες είναι εκτεθειμένες σε χάκερς και κακόβουλα λογισμικά που τις ενεργοποιούν χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τους χρήστες, δίνοντας τους την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να καταγράψουν όλα όσα συμβαίνουν στο οπτικό πεδίο της κάμερας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …