Ταραχές και επεισόδια για τα εργασιακά και πάλι στη Γαλλία

galliaergasiaka

Η μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας, ξαναφούντωσε τις κινητοποιήσεις και τις συγκρούσεις σε επίπεδο Γαλλίας, με 12 τραυματίες, βόμβες μολότοφ, δακρυγόνα και βομβίδες κρότου-λάμψης και πολλές ζημιές!

Στην μεγαλύτερη μέχρι τώρα κινητοποίηση στο Παρίσι ξεχύθηκαν στους δρόμους 170.000 άτομα-διαδηλωτές σύμφωνα με τα συνδικάτα, 78.000 κατά την αστυνομίας και φώναζαν συνθήματα κατά της εργασιακής αθλιότητας που επιχειρεί στις Ευρωπαικές επιταγές, ένας εκ των βασικών δημιουργών των κοινωνικών ανισοτήτων και της ανθρώπινης εξαθλίωσης ο Φρανσουά Ολάντ, όταν ομάδες κουκουλοφόρων άρχισαν να εκτοξεύουν διάφορα αντικείμενα εναντίον των δυνάμεων της τάξης που απάντησαν με δακρυγόνα και βομβίδες κρότου-λάμψης.

Από τις μολότοφ που εκτοξεύτηκαν ένας αστυνομικός τυλίχθηκε στις φλόγες και υπέστη εγκαύματα στο πόδι, ενώ από την ρίψη δακρυγόνων έχουν τραυματιστεί έντεκα άνθρωποι, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν διαδηλωτές.

Έγιναν 16 συλλήψεις και δεκάδες προσαγωγές.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων κατά ξενοδόχων: Έχετε άρνηση της πραγματικότητας

Ο ΠΟΞ προτείνει δέσμη μέτρων για τον περιορισμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης με συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς …