"Βρείτε αληθινούς συντρόφους" λέει η Ρωσία που βάζει τέλος στο...!

porn

Με σκοπό να σταματήσει την υπογεννητικότητα και να φέρει πάλι κοντά τα ζευγάρια με την παραδοσιακή σχέση, επιχειρεί η Ρωσία, η οποία αποφάσισε να απαγορεύσει σε όλη τη χώρα, την πρόσβαση σε δύο δημοφιλείς πορνογραφικούς δικτυακούς τόπους, γιατί αυτό έχει απομακρύνει τα δύο φύλα, που περνούν ξεχωριστά βέβαια, ατελείωτες ώρες μπροστά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή να βρουν σύντροφο «στην πραγματική τους ζωή».

Η Roskomnadzor έδωσε συμβουλή σε όσους διαμαρτύρονταν για την απαγόρευση: «Γνωρίστε κάποιον στην πραγματική ζωή», ενώ η κυβερνητική υπηρεσία επιτήρησης των τηλεπικοινωνιών Roskomnadzor απέκλεισε την πρόσβαση στους ιστοτόπους Pornhub και Youporn μετά την έκδοση σχετικών αποφάσεων από τα δικαστήρια του Βλαδιβοστόκ και του Βορονέζ.

Ο εκπρόσωπος της Roskomnadzor Βαντίμ Αμπελόνσκι δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti ότι η άρση της απαγόρευσης πρόσβασης θα καταστεί δυνατή μόνο «μετά την πλήρη αλλαγή» του περιεχομένου των ιστοτόπων.

Το Pornhub απάντησε με... χιούμορ μέσω του Twitter, προτείνοντας να δώσει δωρεάν στην υπηρεσία μια συνδρομή, σε αντάλλαγμα για την άρση της απαγόρευσης, για να απαντήσει αμέσως η ρωσική υπηρεσία στον δικό της λογαριασμό, ότι: «Λυπούμαστε, δεν θα πάρουμε και η δημογραφία δεν είναι καταναλωτικό προϊόν».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …