Για εννέα μήνες 5 καινούργιες Δημοτικές προσλήψεις

student_stickers_good_job_welergasial_done_super_student_round_sticker-rf9a3bdba05f44b7dbabe2cdc5f89d51b_v9waf_8byvr_324

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου πέντε (5) ατόμων με ωριαία αποζημίωση – ωρομίσθιο για την κάλυψη άμεσων αναγκών της Δ/νσης Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής, για χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης και για εννέα (9) μήνες με κάλυψη της δαπάνης υπό μορφή αντιτίμου, ανακοινώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων.

Θέσεις:

  • 2 ΤΕ Χοροδιδάσκαλοι κλασσικού & Σύγχρονου Χορού
  • 1 ΤΕ Καθηγητής Σύγχρονου Χορού στην ανώτερη σχολή χορού
  • 1 ΠΕ Μουσικός Ρυθμικής στην ανώτερη σχολή χορού
  • 1 ΤΕ Πιανίστας Μουσικός

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση δηλώνοντας ρητά την ειδικότητα και τον κωδικό θέσης καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία προβλέπονται για την απόδειξη των προσόντων τους και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στο Δημοτικό Κατάστημα στην ακόλουθη δ/νση :Ι. Δραγούμη 1 Τ.Κ. 41222 2ος όροφος, Γραφείο Προσωπικού κατά τις ώρες 10:00 -14:00 από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσης και για δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και συγκεκριμένα από την 18/09/2016 έως την 27/09/2016.

Πληροφορίες: Ε. Ανδρέου, τηλ. 2413-500318. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …