Θέση καθαριστή/καθαρίστριας από Δήμο

jobhunt

Σε πρόσληψη προσωπικού ενός/μίας καθαριστή/καθαρίστριας, μιας (1) θέσης με σύμβαση μίσθωσης έργου για το χρονικό διάστημα από 26/9/2016 έως 30/6/2017 και αντικείμενο τον καθαρισμό των χώρων του, μετά το κενό που δημιουργήθηκε  στο Νηπιαγωγείο Ελευθερίου Λάρισας (1 θέση), θα προβεί ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κιλελέρ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ότι η Σχολική Επιτροπή Α΄/θμιας Εκπ/σης Δήμου Κιλελέρ.

Ο ανάδοχος αναλαμβάνει τον καθαρισμό των αιθουσών διδασκαλίας, των γραφείων, του προαυλίου καθώς και όλων των κοινόχρηστων χώρων του σχολείου σε καθημερινή βάση.

Όσον αφορά την διαδικασία νέων προσλήψεων:

Η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο σχολείο που αφορά, στην εξωτερική πόρτα καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων της Σχολικής Επιτροπής Α΄/θμιας Εκπ/σης Δήμου Κιλελέρ (Δημαρχείο Δήμου Κιλελέρ).

Η αξιολόγηση θα γίνει με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων θα είναι μέχρι και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Ενθαρρυντικές ενδείξεις για ιικό φορτίο σε Βόρεια Ελλάδα -ΕΣΥ πιέζεται αλλά αντέχει

«Θα την ξεπεράσουμε κι αυτή την κρίση κι όταν την ξεπεράσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας …