Θέσεις Γενικών Καθηκόντων

ergasiajobsgreen

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας διμήνου διάρκειας, ανακοινώνει για άμεση πρόσληψη σε βασικές θέσεις ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος.

Θέσεις:

  • 2 ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ
  • 1 ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
  • 1 ΦΥΛΑΚΕΣ

Τα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τα καταθέσουν στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος « Η ΑΡΤΕΜΙΣ » Βασ. Παύλου 108 & Φλέμινγκ (αρμόδια υπάλληλος κ. Λαβδού Κων/να) μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών, ήτοι μέχρι τις 29/9/2016.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ., να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα) και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6632200 – 210 6633290


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ιερώνυμου: Βήματα επαναπροσέγγισης για να πέσουν οι τόνοι

Στο Μέγαρο Μαξίμου υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με αφορμή το …