Δωρεάν Πρόγραμμα Επιμόρφωσης 60 ανέργων

katartisianergvn

Εξήντα (60) άνεργους δημότες του, αποφοίτους δευτεροβάθμιας ή και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην κοινωνική επιχειρηματικότητα, πρόκειται να εκπαιδεύσουν ο Δήμος Αθηναίων και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αθηναίων (ΚΕΚΔΑ).

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση επιμόρφωσης.

Σκοπός: Στόχος της ΕΛΑΪΣ UNILEVER HELLAS, του Δήμου Αθηναίων – ΚΕΚΔΑ είναι η ποιοτική εκπαίδευση των ανέργων στο συγκεκριμένο αντικείμενο, προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση και η αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων στην εξέλιξη της επαγγελματικής τους πορείας.

Συνοπτικό πρόγραμμα (διάρκεια 25 ώρες):

  •  Γενική Εισαγωγή στον μη – κερδοσκοπικό τομέα
  •  Κοινωνική Επιχείρηση και μη κερδοσκοπικός τομέας
  •  Τουρισμός και τοπική ανάπτυξη
  •  Υπηρεσίες ποιότητας ως παράγοντας ανατροπής
  •  Οικονομικά για μη – κερδοσκοπικούς οργανισμούς
  •  Project Management

Οι καταρτιζόμενοι, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, θα δεχθούν συμβουλευτική υποστήριξη διάρκειας 5 ωρών (απολογισμός προσόντων ανέργων, τεχνικές εύρεσης εργασίας, σύνταξη βιογραφικού σημειώματος κατά το πρότυπο Europass, κλπ).

Υποβολή αιτήσεων: έως Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου

  • Μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kekda@otenet.gr ή
  • Μέσω Fax στο 210 52 21 140 ή
  • Αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του ΚΕΚΔΑ

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις και για υποβολή Αιτήσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε το ΚΕΚΔΑ (Φαβιέρου 5 & Μάγερ, Αθήνα) ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 52 21 047, 210 52 21 177, καθημερινά από 09.00 έως 17.00.

Η φιλοσοφία της εκπαιδευτικής διαδικασίας επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανέργων στο συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά και της γενικότερης ενεργοποίησής τους, θέτοντας σε εφαρμογή καινοτόμες και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Το πρόγραμμα πρόκειται να υλοποιηθεί εντός Οκτωβρίου 2016.

Ως προς την επιλογή των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει αριθμού πρωτοκόλλου υποβολής της αίτησής τους. Όσοι είχαν υποβάλει αίτηση κατά την αρχική δημοσιοποίηση του προγράμματος (07.2016) δεν απαιτείται να την υποβάλουν εκ νέου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …