Έκτακτο Καταστατικό–Οργανωτικό Συνέδριο προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ

ΑΔΕΔΥ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31, παρ. 1 και 27 και 28 του καταστατικού και την από 29.08.2016 απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, που συγκλήθηκε τακτικά σύμφωνα με το άρθρο 13 κεφ. Γ & 1 και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του (άρθρο 13 κεφ. Β) και την απόφαση του 35ου Συνεδρίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.,

προκηρύσσουμε

στις 29 Νοεμβρίου 2016, στην Αθήνα, Οργανωτικό – Καταστατικό Συνέδριο για την τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού  και τη λήψη αποφάσεων επί οργανωτικών θεμάτων της Οργάνωσης. Εξουσιοδοτείται η Εκτελεστική Επιτροπή, που έχει συγκροτήσει ομάδα εργασίας για τον σκοπό αυτό, να προσδιορίσει, να δημοσιοποιήσει και να κοινοποιήσει, με ευθύνη της έως 5/10/16, τα σχετικά (άρθρα προς τροποποίηση, σημεία προς οργανωτικές αποφάσεις κτλ.) με τη διενέργεια του συνεδρίου.

Η αναλυτική Ημερήσια Διάταξη του Οργανωτικού –Καταστατικού Συνεδρίου, με την οποία θα ορίζονται και οι λεπτομέρειες του χώρου και του χρόνου που θα διεξαχθεί το Συνέδριο, θα αποσταλούν με πρόσκληση του Γενικού Συμβουλίου, μετά από πρόταση της Εκτελεστική Επιτροπής, εντός των προσεχών ημερών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Να ισχύσει Ρήτρα απαγόρευσης απολύσεων, με τη μείωση εισφορών τρεις μονάδες

Η χρονική ισχύς τής ρήτρας μπορεί να είναι τουλάχιστον δύο (2) χρόνια και να συνοδεύεται …