Ιατρείο υπέρ των ανήμπορων πολιτών

farmakeiofarmata
Την έμπρακτη ανθρωπιά και αλληλεγγύη τους, δείχνουν οι γιατροί της Αθήνας, προσφέροντας τις εθελοντικές υπηρεσίες τους, στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, του ΙΣΑ και της «Αποστολής», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
  • Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 50.000 ιατρικές επισκέψεις ενώ καθημερινά περισσότεροι από 100 ασθενείς περνάνε το κατώφλι του και χορηγούνται 300-500 φάρμακα την ημέρα. Το Ιατρείο έχει 20 παραρτήματα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα ενώ έχει πραγματοποιήσει 28 οδοιπορικά υγείας, σε ακριτικές περιοχές της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας.
  • Στηρίζει 22 Δήμους σε όλη την χώρα, με Κοινωνικά Ιατρεία και Κοινωνικά Φαρμακεία, συνεργάζεται με 33 ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και 26 Μητροπόλεις σε όλη την Ελλάδα.
  • Έχει αποστείλει φάρμακα σε Δημόσια νοσοκομεία, Αγροτικά ιατρεία, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Προνοιακά Ιδρύματα και Σωφρονιστικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, ξεκίνησε το ταξίδι του πριν από τεσσεράμισι χρόνια και έγινε το καταφύγιο για εκατοντάδες συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …