Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

kataigida

Αλλάζει απότομα το σκηνικό του καιρού από την Δευτέρα σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε  η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτικά η μεταβολή του καιρού ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές της Δευτέρας και από τα βορειοδυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους (6-7 μποφόρ) και πτώση της θερμοκρασίας. Επισημαίνεται ότι ενδέχεται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και πιθανώς τη δυτική Στερεά να εκδηλωθούν τα προαναφερθέντα φαινόμενα πρόσκαιρα και την Κυριακή.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

Την Τρίτη (20/09/2016) θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, η Θράκη, η ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές

Από το απόγευμα προβλέπεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …