Αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες των 3.337 θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας

ΟΑΕΔ_Κοινωφελής Εργασία

Αναρτήθηκαν  στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕ∆ wwwOAED.gr, στην ενότητα «Προγράµµατα Απασχόλησης – Προγράµµατα Κοινωφελούς Χαρακτήρα» ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειοµένων Ανέργων του «Προγράµµατος Κοινωφελούς Χαρακτήρα, για 3.337 θέσεις εργασίας, σε 17 ∆ήµους (Επιβλέποντες Φορείς) συµπεριλαµβανοµένης της κατάρτισης των συµµετεχόντων– Α΄ κύκλος», ύστερα από σχετική Απόφαση της ∆ιοικήτριας του ΟΑΕ∆ καθ. Μαρίας Καραµεσίνη.

Ο Οριστικός Πίνακας περιλαµβάνει τους ωφελούµενους, εγγεγραµµένους στο µητρώο ανέργων του Οργανισµού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα τοποθετηθούν για οκτώ µήνες στους Επιβλέποντες Φορείς (∆ήµους), όπως έχουν καθοριστεί βάσει της ∆ηµόσιας Πρόσκλησης Νο 7/2016.

Η κατάρτιση του Οριστικού Πίνακα πραγµατοποιήθηκε µε αυτοµατοποιηµένο, διαφανή και αντικειµενικό τρόπο µέσω του Ολοκληρωµένου Πληροφοριακού Συστήµατος (ΟΠΣ) του ΟΑΕ∆, µε βάση τα προβλεπόµενα κριτήρια της εγκεκριµένης από το ΑΣΕΠ ∆ηµόσιας Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόµενοι έχουν τη δυνατότητα να ενηµερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη µοριοδότησή τους είτε από το Μητρώο τους µέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους είτε µε τον αριθµό πρωτοκόλλου της αίτησής τους από τους αντίστοιχους πίνακες κατάταξης ανέργων που έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕ∆.

Ανάρτηση Οριστικού Πίνακα

19-09-2016 Δελτίο Τύπου για Οριστικούς Πίνακες 17 Δήμων

19-09-2016 Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων

19-09-2016 Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Επιτυχόντων ανά Φορέα και Ειδικότητα

19-09-2016 Πίνακας Αποκλειομένων

19-09-2016 Αρχείο Επιλαχόντων ανά Φορέα και Ειδικότητα με βάση τη δηλωθείσα προτίμηση

19-09-2016 Οδηγός Εφαρμογής Προγράμματος


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γερμανία: Ο πληθωρισμός υποχωρεί, αλλά η ανησυχία παραμένει

Ευχάριστα νέα στη Γερμανία για τον πληθωρισμό, που υποχωρεί σε χαμηλά τριετίας. Προβληματίζει ωστόσο η …