Δήμαρχος καλεί υπουργό να επιστρατεύσει απεργούς!!!

epistratesyh

«Θα ζητήσω από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη να κάνει επιστράτευση. Δεν γίνεται ο κόσμος να ταλαιπωρείται. Δεν μπορεί να κινηθεί η πόλη».

Αυτό δήλωσε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, συμπληρώνοντας για την επίσχεση εργασίας των απλήρωτων εργαζομένων του ΟΑΣΘ:

"Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι όσοι δουλεύουν σε δημόσιες συγκοινωνίες, δεν δουλεύουν σε ιδιωτική επιχείρηση διότι εξυπηρετούν όλο τον κόσμο και αυτό αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Όσα λεφτά κι αν σου χρωστάω, από τη στιγμή που δουλεύεις σε δημοτική επιχείρηση, η απεργία δεν υπάρχει σαν έννοια. Δεν μπορείς να κάνεις απεργία επειδή σου χρωστάει δύο μήνες λεφτά.

Κλαώ τους εργαζόμενους να κατέβουν σήμερα κιόλας στην Αθήνα και να επιδιώξουν συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό προκειμένου να λυθεί άμεσα το πρόβλημα. Να μην περιμένει ο κ. Τσερμενίδης αύριο τον κ. Σπίρτζη. Να κατέβουν σήμερα στην Αθήνα και να τα βρούνε.

«Διαλύεται η πόλη, η αγορά δεν μπορεί να δουλέψει, όλος ο κόσμος ταλαιπωρείται. Αυτό που έκανε η Έκθεση το Σαββατοκύριακο δεν μπορεί να το κάνει ο Δήμος αυτό. Δεν έχει τη δυνατότητα να νοικιάσει λεωφορεία. Και να γινόταν χρειάζεται κάποιες μέρες να τακτοποιηθεί η κατάσταση».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …