Επιχείρηση δίνει 4 υποτροφίες-Έως 7 Οκτωβρίου οι αιτήσεις

ptyxeio

Δύο υποτροφίες, μία για τετραετή φοίτηση και μία για μεταπτυχιακό τίτλο Master από το BCA College, και δύο υποτροφίες, μία για τετραετή φοίτηση και μία για μεταπτυχιακό τίτλο Master από το Athens Tech College, ανακοίνωσε η γνωστή εταιρεία "Κωτσόβολος", στο πλαίσιο στήριξης των μικρών μαθητών, κινητοποιώντας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τους εργαζομένους της να συγκεντρώσουν σχολικά είδη για τα παιδιά της οργάνωσης «Η Κιβωτός του Κόσμου».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους έως τις 7/10 στο ASK.KOTSOVOLOS.GR και θα βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση ενός πτυχίου που θα συμβάλλει καθοριστικά στο μέλλον τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας:

"Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας, για δεύτερη χρονιά δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές να αποκτήσουν μέσω υποτροφίας το πτυχίο που θα τους φτάσει ψηλά.

Οι εργαζόμενοι της Κωτσόβολος και φέτος ανέλαβαν δράση και με τη βοήθεια όλου του στόλου διανομών της εταιρείας ανά την Ελλάδα, συνέλεξαν μισό τόνο σχολικά είδη.

Η εταιρεία συνεχίζει τις πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα, προσφέροντας εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε πλήρη εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω τεσσάρων υποτροφιών σε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στα BCA College και Athens Tech College."


 

.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …