Εργασιακά προβλήματα πλήττουν κλάδο που ζητά επειγόντως λύση

ouf
Συνάντηση άμεσα ζητά για την επίλυση βασικών προβλημάτων που σχετίζονται με τις εργασιακές από την μεταφορά τους από την μία υπηρεσία στην άλλη και δυσκολεύουν το έργο τους, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών, από την διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη, καθώς μόνο εύκολη και λειτουργική δεν ήταν η μετάβασή τους  από τον πρώην ΟΕΚ στον ΟΑΕΔ.
Όπως τονίζει η Ομοσπονδία στην έγγραφη επιστολή της:

"Oι μηχανικοί του ΟΑΕΔ – μέλη της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ

  • αξιοποιούνται σε αντικείμενα εργασίας εντελώς διαφορετικά με τον κλάδο που έχουν σπουδάσει έχουν αποκλειστεί από τη διαδικασία των κρίσεων
  • υπάλληλοι απόφοιτοι λυκείου επιλέγονται ως προϊστάμενοι, όχι όμως και μηχανικοί, που είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Η ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ είναι δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση με μέλη 17 πρωτοβάθμιες ΕΜΔΥΔΑΣ σε όλη τη χώρα και καλύπτει περίπου 10.000 Διπλωματούχους Μηχανικούς που εργάζονται στα υπουργεία, στο σύνολο της Αυτοδιοίκησης και στα ΝΠΔΔ."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ ενισχύεται κατά 0,13%, στα 1,0660 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 164,7370 γεν, στο 0,8561 με τη στερλίνα και στο 0,9684 με …