Εθνική τράπεζα: Διαγωνισμός νέων καλλιτεχνών

trapezaethniki190916

Ζωηρό ενδιαφέρον, που κλιμακώνεται, εκδηλώνεται για τη συμμετοχή στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό που προκήρυξε η Εθνική Τράπεζα και που στοχεύει στην ανάδειξη και προβολή νέων καλλιτεχνών.

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 175 χρόνων από την ίδρυσή της, η Εθνική Τράπεζα διενεργεί καλλιτεχνικό διαγωνισμό για τη δημιουργία εικαστικών έργων. Θέλοντας να ενθαρρύνει την καλλιτεχνική δημιουργία, και αναγνωρίζοντας την συνεισφορά της τέχνης στην πρόοδο και την ανάπτυξη, η Εθνική Τράπεζα θα επιλέξει για αγορά έως 15 έργα από τους συμμετέχοντες δημιουργούς, για εμπλουτισμό της καλλιτεχνικής συλλογής της, τα οποία και θα εκθέσει σε χώρο της Τράπεζας.

Τα έργα που θα δημιουργηθούν πρέπει να είναι επίτοιχα, λόγω της ανάρτησής τους σε χώρους εργασίας και κοινού της Τράπεζας, και μπορούν να καλύπτουν όλα τα μέσα έκφρασης – ζωγραφική, χαρακτική, φωτογραφία, κατασκευές, ψηφιακή τεχνολογία, video, ή γλυπτά.

Τα έργα δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν σε διάσταση τα 2.00μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε καλλιτέχνης, απόφοιτος Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών ή με αποδεδειγμένη καλλιτεχνική δραστηριότητα, και ηλικία έως 40 ετών.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, κάθε καλλιτέχνης καλείται να συμπληρώσει το δελτίο συμμετοχής που έχει αναρτηθεί ΕΔΩ και να το αποστείλει μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου 2016 στο email: ete.art-competition2016@nbg.gr.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …