Είναι οριστικό....Χωρίζει τον Μπρατ Πιτ η Αντζελίνα Τζολί!!!!

antzolina-mprat

Η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε τα χαρτιά για διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, όπως ανακοίνωσε η νομική της ομάδα, η οποία ήταν λιτή  στις δηλώσεις της, αρκούμενη στο ότι η απόφαση ελήφθη για «την προστασία της υγείας της οικογένειας» και ανέφερε πως "η σύζυγος δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλια, ζητώντας σεβασμό στην ιδιωτική ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της".
Oι Τζολί και Πιτ είχαν γνωριστεί το 2003, όταν ο Μπραντ Πιτ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον, και στη συνέχεια σχημάτισαν ένα από τα λαμπρότερα ζευγάρια του σημερινού Χόλιγουντ (με το… δίδυμο να έχει το παρατσούκλι «Μπραντζελίνα»).
Ανεπιβεβαίωτες αναφορές σε αμερικανικά ΜΜΕ που επικεντρώνονται στη σόουμπιζ υποστηρίζουν πως η Τζολί ζητά την επιμέλεια και των έξι παιδιών του ζευγαριού και υποστηρίζουν πως η μητέρα είναι «εξαιρετικά ενοχλημένη» από τις μεθόδους ανατροφής του Πιτ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλειστή η Αττική Οδός σήμερα το βράδυ Τετάρτης 17.4.2024

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΒΑΡΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 22:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ …