Κρύο και νόστιμο πιάτο η εκδίκηση προς τράπεζα...

sfiri

Πλήρη διάσωση όλων των περιουσιακών στοιχείων συνταξιούχου πρώην αστυνομικού με σοβαρά προβλήματα υγείας,  χορήγησε ο Ειρηνοδίκης της Σητείας με ευνοϊκή Προσωρινή Διαταγή, καθώς με την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης:
"Η απόφαση αφορά σε συνταξιούχο του Δημοσίου έγγαμο, πατέρα δύο  νηλίκων παιδιών το ένα άνεργο το οποίο ζει μαζί του. Το συνολικό  χρέος του δανειολήπτη είναι 38.382,76 ευρώ σε τρεις τράπεζες ως οφειλέτης και δήλωσε ενώπιον του Ειρηνοδικείου της Σητείας ότι λόγω της χρόνιας κατάστασης της υγείας του και της συνεχόμενες μειώσεις της σύνταξης του αλλά και της φιλοξενίας του ανέργου γιου του ο οποίος διαμένει στην οικία του και τον συντηρεί οικονομικά αδυνατεί να ανταποκριθεί σε δόση μεγαλύτερη των 50 ευρώ μηνιαίως για όλους τους πιστωτές του.

Τι εισοδήματα έχει ο οφειλέτης:
Σύνταξη του Δημοσίου 1254,42 ευρώ συν 109  ευρώ από μέρισμα επικουρικού ταμείου. Η σύζυγος του δεν εργάζεται, έχει όμως  εισόδημα 400 ευρώ ετησίως από αγροτική επιδότηση.
Περιουσιακά στοιχεία: 
α)Μικρή παλιά μονοκατοικία και αποθήκη ομοίως παλαιάς κατασκευής
β)Αγροτεμάχια με ελιές λίγων στρεμμάτων ενώ ακόμα διαθέτει αγροτεμάχια μονοετούς καλλιέργειας.
Το Ειρηνοδικείο της Σητείας αφού έλαβε υπόψη του το περιεχόμενο της αίτησης και αυτά που εξέθεσαν προφορικά και τα  έγγραφα που παρουσιάστηκαν του  χορήγησε Προσωρινή Διαταγή με  το παρακάτω περιεχόμενο:
1)Δέχεται το αίτημα χορήγησης Προσωρινής Διαταγής.
2)Διατάσσει την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων εναντίον του
3)Διατάσσει την διατήρηση  της πραγματικής και νομικής κατάστασης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του  αιτούντος μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης.
4)Ορίζει μηνιαία καταβολή 180,00 ευρώ, από 1-09-2016 και εντός του πρώτου δεκαημέρου του εκάστοτε μήνα."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …