Τετάρτη λήγουν οι αιτήσεις για θέσεις εργασίας

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-jobs_offered

Να υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου στο πλαίσιο του έργου Φκ223 «Πρόγραμμα Δράσης για τη Πρωτοβουλία του Ε.Α.Π. για την Εκπαίδευση Προσφύγων», το οποίο χρηματοδοτείται από τον Ειδικό Λογαριασμό του Ε.Α.Π, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Επιτροπή Διαχείρισης Ειδικού Λογαριασμού).

Υποβολή υποψηφιοτήτων: Έως 21/09/2016

Η αίτηση θα υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά (υπογεγραμμένη & σκαναρισμένη) ως και τα σχετικά δικαιολογητικά (σαρωμένα/σκαναρισμένα) σε μορφή pdf στο e-mail anathesi@eap.gr (αναλυτικά βλ.ΣΤ), από 17/09/2016 έως και 21/09/2016, με το εξής θέμα: Υποβολή Αίτησης για ανάθεση έργου στο πλαίσιο του έργου Φκ223, Θέση: … (αριθμός)

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Φόρμα Αίτησης, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη
  2. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή Άδεια Παραμονής ή Ειδικό Δελτίο Αιτούντος Άσυλο
  1. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα (στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα)
  2. Τίτλοι Σπουδών, βάσει των §Α-Β
  3. Σχετικά με τα προσόντα/κριτήρια επιλογής, έγγραφα (π.χ. βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, συμβάσεις, συμφωνητικά), ως εξής – σύμφωνα με το ν.4250/2014.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων κατά ξενοδόχων: Έχετε άρνηση της πραγματικότητας

Ο ΠΟΞ προτείνει δέσμη μέτρων για τον περιορισμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης με συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς …