Το χρονικό της φρίκης των βιασμών 6χρονης από το φίλο του μπαμπά!!!

biasmos-paidioyooooo

Eξι χρόνια κρατούσε κλεισμένη στα βάθη της ψυχής της τη φρίκη που βίωνε στα χέρια του γείτονα της οικογενείας μια 13χρονη. Ο... φίλος του μπαμπά και της μητέρα της ανήλικης κατηγορείται ότι ασελγούσε συστηματικά σε βάρος της από την ηλικία των 7 ετών αλλά και για βιασμό! Η μαθήτρια δεν άντεξε και, παρά τις απειλές του 55χρονου ανθρωπόμορφου τέρατος, μίλησε στους γονείς της για τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Οι γονείς της ανήλικης πάγωσαν όταν άκουσαν όσα τράβηξε η κόρη τους από τον έμπιστο γείτονά τους που φέρεται ότι την παρέσυρε στην αποθήκη του στα Καλύβια Αττικής. Αμέσως κατέφυγαν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και τον κατήγγειλαν. Μάλιστα, η 13χρονη εξετάστηκε από ειδικό ψυχολόγο, ο οποίος επιβεβαίωσε στην έκθεσή του όσα κατήγγειλε. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Ο εφιάλτης για τη μικρούλα ξεκίνησε όταν ήταν 7 ετών.

Το χρονικό της φρίκης

Ο 49χρονος (τότε) γείτονας και φίλος των γονιών της την έπαιρνε στην αποθήκη που είχε δίπλα στο σπίτι του, με το πρόσχημα ότι θα έπαιζε με παιχνίδια που φύλαγε εκεί. Σταδιακά άρχισε να ασελγεί σε βάρος του παιδιού, το οποίο μάλιστα έπεισε να μην πει το παραμικρό στους γονείς του, που έτσι κι αλλιώς του είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη ώστε να του αφήνουν το αγγελούδι τους χωρίς να πηγαίνει το μυαλό τους στο κακό!

Μεγαλώνοντας, το κορίτσι βίωνε την όλο και πιο αρρωστημένη πλευρά του 55χρονου, που την έπειθε με διάφορα προσχήματα και απειλές να τον ακολουθεί στην αποθήκη και να ξεσπά πάνω της με όλο και πιο σκληρό τρόπο. Τελικά, μην αντέχοντας άλλο, η 13χρονη αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της όταν ο 55χρονος έλειπε σε διακοπές και εξομολογήθηκε στους γονείς της όλα όσα υπέφερε τα τελευταία έξι χρόνια.

Μετά την καταγγελία που υπέβαλαν στην Ασφάλεια, την υπόθεση ανέλαβαν οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι ενημέρωσαν τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών που παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτικό ανακριτή. Εκείνος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου ο 55χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για βιασμό, ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου μικρότερου των 13 ετών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν: Γιατί επαναφέρει της «γκρίζες ζώνες» λίγο πριν συναντήσει τον Μητσοτάκη

Ενοχλεί τον Τούρκο πρόεδρο το ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να προστατέψει το περιβάλλον των …