Βουλευτές της ΝΔ προτίμησαν τον Πριονίδη του Λαυρεντιάδη, αντί τους εργαζόμενους των Λιπασμάτων Καβάλας

prionidis17-604x395

Δεν βρέθηκε χρόνος,στο κλιμάκιο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, να συναντηθούν και να φωτογραφηθούν με τους εργαζόμενους- απολυμένους των Λιπασμάτων Καβάλας.

Φωτογραφήθηκαν και συνέφαγαν όμως με τον άνθρωπο του Λαυρεντιάδη κύριο Πριονίδη....

Συγχαρητήρια!!!!

Προωθήσατε για άλλη μία φορά το κοινωνικό πρόσωπο της νέας δημοκρατίας....

Και για του λόγου το αληθές, σύμφωνα με το ρερποτάζ του proininews.gr, στο κατάστημα της Νέας Περάμου «Γλυκάνισο» δείπνησαν στο κλείσιμο μια κουραστικής ημέρας κι ενός γεμάτου προγράμματος επαφών τα μέλη του κομματικού κλιμακίου της ΝΔ που επισκέφθηκαν την Πέμπτη την Καβάλα.

Στη Νέα Πέραμο τους περίμενε ο πρώην πρόεδρος της δημοτικής οργάνωσης ΝΔ Ελευθερών και δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου Χρήστος Πριονίδης. Στις φωτογραφίες μαζί με το Χρήστο Πριονίδη διακρίνονται ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μανώλης  Κόνσολας, ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην βουλευτής Καβάλας Μίμης Χριστοφιλογιάννης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας Μπάμπης Δράκος και ο Γιώργος Πριονίδης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν: «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τη φροντίζουν για πάντα. Όλη η …