7.500 οικογένειες σε μέτρα ψυχοκοινωνικής στήριξης

xeribohueias

Σχολές γονέων, ημερίδες και σεμινάρια ανά περιφερειακή ενότητα και ανά δήμο, ακόμη και ατομική στήριξη σε ανθρώπους που χρήζουν βοήθειας, περιλαμβάνουν τα συνοδευτικά μέτρα ψυχοκοινωνικής στήριξης απόρων, τα οποία ξεκινά να υλοποιεί η Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης.

Τα μέτρα αυτά, που παρουσιάστηκαν χθες σε ειδική εκδήλωση στην Περιφέρεια, θα υλοποιηθούν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού αφορούν περίπου 7.500 οικογένειες στην Κρήτη. Πρόκειται για δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων, στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιείται, παράλληλα, διανομή διατροφικών ειδών στους δικαιούχους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …