Δήμος ξεκινά εγγραφές στο Κοινωνικό του Φροντιστήριο

frontisthrio

Στη γραμμή εκκίνησης της νέας σχολικής χρονιάς το Κοινωνικό Φροντιστήριο που εισέρχεται στον 5ο χρόνο λειτουργίας του και ο Δήμος Αθηναίων, ενημερώνει μαθητές και γονείς ότι οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Οι τάξεις θα λειτουργούν με ολιγομελή τμήματα 5 έως 15 ατόμων και τα μαθήματα θα γίνονται από εθελοντές τις απογευματινές ώρες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις του 8ου Λυκείου Αθηνών, που βρίσκεται στην πλατεία Κολιάτσου.

Αφορά μαθητές άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών, καθώς και άπορους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας. Οι εγγραφές γίνονται στη γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, στο 8ο Λύκειο τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα.

Δυνατότητα εγγραφής έχουν παιδιά που είναι μαθητές ή μαθήτριες Γυμνασίου ή Λυκείου, καθώς και απόφοιτοι που οι οικονομικές συνθήκες εμποδίζουν την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Προϋπόθεση, να είναι κάτοικοι ή δημότες του δήμου Αθηναίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …