Δημοτικό πρόγραμμα δημιουργεί νέες θέσεις

ergasiae-εργασια-5y64
Έως και 8(οκτώ) μήνες, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με ωριαία αποζημίωση, θα είναι οι προσλήψεις για την περίοδο 2016-2017 με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, στις οποίες θα προχωρήσει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου (ΚΕ.ΔΗ.Τ.) ως φορέας υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους», για 10 καθηγητές/ τριες Φυσικής Αγωγής.
Τόπος -Προθεσμία υποβολής αίτησης
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση εντός δέκα ημερολογιακών ημερών από την τελευταία ημέρα δημοσίευσης της παρούσας στον τοπικό τύπο, στα γραφεία Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου τυρνάβου (ΚΕ.ΔΗ.Τ.)
Πληροφορίες στο τηλ. 2492350323-313

Η παρούσα θα αναρτηθεί στο κατάστημα του φορέα, στο κατάστημα του δήμου Τυρνάβου και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τυρνάβου Περίληψη της ανακοίνωσης θα δημοσιευθεί σε δύο τουλάχιστον ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες της έδρας του νομού, εφόσον εκδίδονται.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …