Eργασία 19 ατόμων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

jobmobbinghead

Ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, δέκα εννέα (19) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2016-2017, για την ειδικότητα "ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 19", η «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αχαρνών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση – έντυπο με κριτήρια επιλογής
  2. Βιογραφικό σημείωμα όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα της ΓΓΑ, ή επιμόρφωση µέσω σεμιναρίων, ή απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.τ.λ.
  3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι: τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή.
  4. Φωτοτυπία πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από την Ελλάδα.
  5. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
  6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  7. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
  8. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
  9. Έγγραφα που να αποδεικνύουν την προϋπηρεσία στα προγράμματα της ΓΓΑ, όπως: βεβαιώσεις, ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα – αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία μπορούν να αποτελέσουν κριτήριο επιλογής.
  10. Έγγραφα που να αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την επίσημη ιστοσελίδα του ΝΠΔΔ «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» (www.difa.gr) και από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών (www.acharnes.gr ) και να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής καταθέτοντας όλα τα δικαιολογητικά τους , στα γραφεία του ΝΠΔΔ «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» (Διεύθυνση: Αγ.Τριάδος 39, Αχαρνές, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102477900-2102406630), από την Δευτέρα 19-09-2016 και για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες έως και την Τετάρτη 28-09-2016 , κατά τις ώρες 09:00 – 12:00.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …