Νέες συνέπειες της υπεροφορολόγησης-Εταιρεία μειώνει την δράση της

Ryanair-jet-2zggp2wd5jhfsls84p3abu

2% θα μειώσει το καλοκαίρι του 2017 τις διαθέσιμες αεροπορικές της θέσεις για την Ελλάδα, σε σύγκριση με φέτος, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair, με τον εμπορικό της διευθυντή David O'Brien, να  ανακοινώνει επίσης ότι θα αποχωρήσει από την αποχώρηση της εταιρείας από τα δρομολόγια της Κω, εξαιτίας του υψηλού κόστους των τελών των ελληνικών αεροδρομίων!!!

Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, έφερε ως παράδειγμα την Ιταλία, λέγοντας ότι "η Ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να μην αυξήσει τη φορολογία, όπως είχε προαναγγείλει, με αποτέλεσμα η Ryanair να προγραμματίσει για το 2017 την προσθήκη 44 νέων δρομολογίων με τη χρήση 10 επιπλέον αεροσκαφών", ενώ άφησε αιχμές κατά των ελληνικών κυβερνήσεων, για το καθεστώς φορολόγησης και για τη μη ανταπόκριση σε 26 συνολικά επιστολές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν προτάσεις ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ελλάδα.

 


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …