Σκοτώθηκε εργαζόμενος εν ώρα υπηρεσίας

ergatiko-atixima

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, όταν κατά τη διάρκεια εργασιών της αναδόχου εταιρείας, που έχει αναλάβει το έργο, που εκτελείται στον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδέων, για τη βελτίωση του δασικού δρόμου από τον οικισμό της Κορώνειας ως τη στροφή Νταούμη, το όχημα με υλικά που οδηγούσε εργαζόμενος, ανετράπη και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, εκφράζει τη λύπη της για το τραγικό περιστατικό.

«Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χρήστος Κυπραίος και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια και τους συγγενείς του άτυχου οδηγού της αναδόχου εταιρείας, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της εργασίας του, στο έργο που εκτελείται στον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδέων για τη βελτίωση του δασικού δρόμου από τον οικισμό της Κορώνειας ως τη στροφή Νταούμη.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …