Συμπαρίσταται στους ναυτεργάτες το Εργατικό Κέντρο Πάτρας

εκπ

Στην "48ωρη Πανελλαδική Απεργία των Ναυτεργατών στις 22-23 Σεπτέμβρη 2016 για τα δίκαια αιτήματα, βάσει την αρνητικών εξελίξεων που αφορούν τις επικουρικές συντάξεις των Ναυτικών με περικοπές 40,24%", συμπαρίσταται το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, με την ακόλουθη ανακοίνωσή του.!
"Είναι απολύτως σίγουρο ότι ο επανυπολογισμός των συντάξεων και τα ποσοστά αναπλήρωσης σε εφαρμογή του Ν. Κατρούγκαλου (Ν.4387/2016) κατακρημνίζουν τις συντάξεις των Ναυτικών απαξιώνοντας την κοινωνική τους ασφάλιση.
Το Ε.Κ.Πάτρας καταδικάζει κάθε είδους μεθοδεύσεις για την κατάργηση των Σ.Σ.Ε. των εργαζομένων στη Ναυτιλία.
Καλούμε τα Σωματεία της περιοχής μας αύριο 22/9/2016 και ώρα 6:00 π.μ. στο Πορθμείο του Ρίου για να δώσουμε ένα Δυναμικό Αγωνιστικό Παρόν στις Αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Ναυτεργατών, για την υπεράσπιση των Εργασιακών τους Δικαιωμάτων.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …