Πληρώνετε η κάρτα Αλληλεγγύης-σίτισης(Ημερομηνία)

karta4
Η πληρωμή για την 15η δόση στην κάρτα Αλληλεγγύης-σίτισης, εγκρίθηκε με απόφαση του υπουργείου Εργασίας και τα χρήματα θα πιστωθούν σταδιακά απο την Παρασκευή 23/9 στις κάρτες σίτισης.
Στην απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου εγκρίθηκε "η μεταφορά πίστωσης 13.563.590,00€ (δεκατρία εκατομμύρια πεντακόσιες εξήντα τρεις χιλιάδες πεντακόσια ενενήντα ευρώ) ως δέκατη πέμπτη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης"), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 120.425.
Η πίστωση των χρημάτων από τον σχετικό λογαριασμού στις 23.09.2016 και οι δικαιούχοι σταδιακά εως την επόμενη ημέρα θα βλέπουν τα χρήματα στις κάρτες τους."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων κατά ξενοδόχων: Έχετε άρνηση της πραγματικότητας

Ο ΠΟΞ προτείνει δέσμη μέτρων για τον περιορισμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης με συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς …