Θέσεις για Εργατοτεχνίτες

jobfair
Ανακοίνωση για τη πρόσληψη, εργατοτεχνικού προσωπικού για απασχόληση έως και πέντε (5) ημερομίσθια κατά άτομο το μήνα Οκτώβριο έτους 2016, συνολικού αριθμού εννέα (9) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, εξέδωσε ο Δήμος Μεταμόρφωσης.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η υπογραφή φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Ιωάννη Ράλλη & Δημαρχείου Τ.Κ.14452, Μεταμόρφωση, εντός προθεσμίας πέντε (05) ημερών που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Τηλ. Επικοινωνίας:2132012900 & 2132012920).
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ : έως 26/09/2016

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την εσωτερική τους δυσπιστία

Αφού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει για την …