23870960

ΔΩΡΕΑΝ εμβολιασμός και εξετάσεις

23870960

Δωρεάν εμβολιασμό κατά της πνευμονιοκοκκικής νόσου, καθώς και ενημερωτικές δράσεις και δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού,  θα προσφέρει στους κατοίκους τεσσάρων ακριτικών νησιών του Αιγαίου, Πάτμο, Λειψούς, Αγαθονήσι και Αρκιούς, από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, η Ομάδα Αιγαίου στο πλαίσιο της «Χειμερινής Αποστολής 2016» με στόχο.

Με στόχο την προστασία της υγείας των κατοίκων δυσπρόσιτων ακριτικών νησιών, η Ομάδα Αιγαίου, μια εθελοντική ομάδα που τα τελευταία 23 χρόνια προσφέρει αφιλοκερδώς φροντίδα στους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδας, φέτος συμπράττει με την ομάδα «W4Ο Hellas - Γυναίκες στην Ογκολογία».

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές της Ομάδας Αιγαίου, μεταξύ αυτών και γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν ιατρικές, αιματολογικές/βιοχημικές εξετάσεις και θα δοθούν ενημερωτικές ομιλίες για τη σημασία της πρόληψης και τα οφέλη του εμβολιασμού ενηλίκων και παιδιών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …