Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών-Πότε;

nosokomeio ergazomenoi

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν προ μηνών οι νοσοκομειακοί γιατροί, με νέα στάση εργασίας, την οποία προγραμμάτισαν για την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, από τη 13.00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας, απεύθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής για την συγκέντρωση την ίδια ημέρα στη 13.30 στο υπουργείο Υγείας.

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), που συμμετέχει στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας των νοσοκομειακών γιατρών, ζητεί:

  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με βάση τις σημερινές ανάγκες.

  • Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

  • Έξω οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία.

  • Καμιά ανοχή στην απλήρωτη εργασία.

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία ΟΕΝΓΕ, σχολιάζει στην ανακοίνωσήτης: «Για τους μόνιμους υγειονομικούς, για όσους απασχολούνται με ελαστικές σχέσεις εργασίας (επικουρικοί, ΚΕΕΛΠΝΟ), για τους εργαζόμενους στις εργολαβίες των νοσοκομείων ΕΣΥ και στην καθαριότητα».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …