400 εργαζόμενοι στο δρόμο!

apolyshsource-fortunegreececom1472595783

400 άτομα χάνουν με την μία την θέση εργασίας τους. μετά από την απόφαση της ιδιοκτησίας να κλείσει το κτίριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία του Skype στο Λονδίνο, μιας και η Microsoft, δείχνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω και να προχωρήσει στον σχεδιασμό της για ενοποίηση ορισμένων θέσεων εργασίας, την στιγμή που κατέβαλλε 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια (περίπου 7,6 δισεκατομμύρια ευρώ) για την εξαγορά του Skype το 2011!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Guardian, το κλείσιμο των γραφείων του Skype στο Λονδίνο αποτελεί ένα ακόμα πλήγμα στην τεχνολογική κοινότητα της Βρετανίας, μετά την απόφαση των πολιτών για αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, νωρίτερα, το τρέχον έτος. Μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σχετικά με το Brexit, μέλη της τεχνολογικής, επιστημονικής κοινότητας, καθώς και της βιομηχανίας των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, είχαν αντιδράσει υποστηρίζοντας, ότι από αυτή την απόφαση ενδεχομένως θα προκύψουν πολλά οικονομικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της απόλυσης εργαζομένων.

«Είμαστε βαθύτατα προσηλωμένοι στο να κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατό προκειμένου να βοηθήσουμε όσους επηρεάζονται από αυτή τη διαδικασία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις: Στην τελική ευθεία - Τι αλλάζει

Τι ισχύει για τα μπλοκάκια - Ποιοι απαλλάσσονται από το τέλος επιτηδεύματος - Τι ισχύει …