Αποτελέσματα επιλαχόντων παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ-Ημερομηνία

paidikoi-stathmoi

Mέχρι και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 23.59, θα μπορούν οι γονείς να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, για τα αδιάθετα voucher, τα οποία μπορούν να τα διεκδικήσουν όσοι γονείς δεν έλαβαν τη σχετική "επιταγή” στην πρώτη φάση υλοποίησης του προγράμματος, κάνοντας σχετική αίτηση αφού πρώτα έχουν εξασφαλίσει την ύπαρξη κενής θέσης σε κάποια δομή, μιας και 37.000 ενδιαφερόμενοι έμειναν εκτός του εν λόγω προγράμματος.

Είχαν βέβαια "πλήρη φάκελο” δικαιολογητικών, αλλά τα προβλεπόμενα κρατικά κονδύλια (περίπου 190 εκατ. ευρώ), επαρκούσαν μόνο για περίπου 85.000 παιδιά..

Πάντως από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα πρέπει να περιμένουν όσοι γονείς καταθέτουν εκ νέου αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα "εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής”, σύμφωνα κορυφαίο στέλεχος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …