Εγρίθηκε πακέτο 60 προσλήψεων

Job-Openings-long

Η πλήρωση εξήντα (60) θέσεων, οι οποίες προβλέπονται στον Οργανισμό της Εσωτερικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Συνδέσμου (ΦΕΚ 707/Β/20-03- 2014), εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που σύντομα θα εκδώσει και την σχετική προκήρυξη των ειδικοτήτων και των προθεσμιών αιτήσεων.

Οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν για τις ανάγκες της υπηρεσίαςανταποδοτικού χαραχτήρα (αρ. 12 παρ14 Ν. 4071/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), θα κατανεμηθούν στους διάφορους χώρους ευθύνης της υπηρεσίας μας και θα απασχοληθούν σύμφωνα με την ειδικότητά τους και με τον πίνακα που επισυνάπτεται της παρούσης και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτής.

Συγκεκριμένα η πρόσληψη των ανωτέρω με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να είναι απρόσκοπτη η λειτουργία των υπηρεσιών του Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των υποχρεώσεών του, καθίσταται καθολικός διάδοχος των δεκατεσσάρων Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 3 του Ν. 4071/2012(ΦΕΚ85/Α/ 11.04.2012), που εξυπηρετούσαν τριάντα οκτώ Δήμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων (έντεκα ΧΥΤΑ, οκτώ ΣΜΑ, ΚΔΑΥ, Βιολογικοί σταθμοί, Χημεία, Περιβαλλοντικά πάρκα, έργα ανάπλασης παλαιών ΧΥΤΑ καθώς και υλοποίηση νέων έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …