Οι νέες εισφορές του ΟΑΕΕ

oaeeneo

Ανατροπές στις εισφορές  που δίνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι θα φέρει η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τις εκκρεμότητες για τη δόση.

Οι περισσότεροι χάνουν χρήματα, ειδικά οι νέοι επιστήμονες, ενώ στους χαμένους είναι και οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων που χάνουν το δικαίωμα να ασφαλίζονται στον ΟΓΑ και εντάσσονται πλέον στον ΟΑΕΕ.

Οι νέοι επιστήμονες όπως και οι αγρότες δεν θα έχουν μεταβατική περίοδο και έτσι από 1/1/2017 θα πληρώνουν 6,95% του εισοδήματός τους για την υγεία. Οι μικροξενοδόχοι με πάνω από 5 δωμάτια εντάσσονται στον ΟΑΕΕ και θα πρέπει να πληρώνουν για σύνταξη και υγεία το 26,95% του εισοδήματός τους.

Οι νέες εισφορές στον ΟΑΕΕ από 1/1/2017, όπως αναφέρει το imerisia

files-php


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΔΔΗΧ: Νέα έξοδος στις αγορές με 30ετές ομόλογο

Η έκδοση αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στις αγορές. Στις …