Business people walking through doorway on laptop monitor

Με γραπτό διαγωνισμό 32 προσλήψεις

Business people walking through doorway on laptop monitor

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί από το ΑΣΕΠ ο γραπτός διαγωνισμός που αφορά στην πρόσληψη 32 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη 1Γ/2015 οι θέσεις μόνιμου προσωπικού στην ΥΠΑ κατανέμονται:

  • Ανατολική Αττική (25 θέσεις),
  • Κω (μία θέση), Ρόδο (μία θέση),
  • Μύκονο (2 θέσεις),
  • Σαντορίνη (2 θέσεις)
  • Ηράκλειο Κρήτης (μία θέση).

Οι εξετάσεις στο μάθημα «λεκτικές δεξιότητες και κατανόηση κειμένου» θα διεξαχθούν σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη στις 9.30 π.μ. (ώρα προσέλευσης 8.30 π.μ.) και η διάρκειά τους θα φτάσει τη 1,5 ώρα.

Ο διαγωνισμός για τους Ελεγκτές περιλαμβάνει ειδικές δοκιμασίες οι οποίες εκτός από τις λεκτικές δεξιότητες και την κατανόηση κειμένου, περιλαμβάνουν προφορική συνέντευξη (που διαπιστώνεται η ορθοφωνία των υποψηφίων) και γραπτές εξετάσεις μέσω των οποίων εξακριβώνονται οι ικανότητες και οι γνώσεις τους (σε επίπεδο μνήμης, προσοχής - συγκέντρωσης, αντίληψης και αίσθησης χώρου, χρόνου και προσανατολισμού).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …